dilluns, 10 de novembre del 2008

Bufet en linia

Amb aquest blog pretenem donar resposta a petites consultes jurídiques que puguin anar sorgint, aprofondint si cal, en els temes que als seguidors del blog els pugui interessar.
Per tant, s'anirà contruint a mesura de les necessitas i de la demanda dels lectors, de forma que us animem a enviar-nos per mail les vostres consultes breus.

Es com tenir un Bufet virtual, un advocat en linia que respon als petits dubtes legals del dia a dia.

Benvinguts!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Mª Assumpcio voldria saber si en el conveni de recollir i entregar un menor consta una persona, pot anar un altre?

Assumpció Martinez i Rogés ha dit...

Bona tarda,

De fet,el progenitor a qui li correspon estar amb el menor, pot decidir lliurement estar amb ell o que hi estigui amb algú altre. Si el conveni diu, p.exemple,que X estarà amb el fill des de la sortida de l'escola el dimecres, X s'ha d'encarregar de que el menor sigui recollit a l'escola, anant-hi personalment o enviant a algú, cangur, avis, etc... Establir en el conveni que sigui una determinada persona qui reculli el menor és iniciar una roda de problemes, perque, si aquesta persona no hi pot anar... que passa? El nen queda sól? Hi ha d'anar l'altre progenitor?.
No s'han de posar aquestes limitacions en els convenis perque entenc que van contra llei.
Legalment hi pot anar una altra persona, però, per exemple, qui ha d'entregar el menor, pot negar-se (pensem en l'escola) i s'organitza un bon embolic, que es pot resoldre via jutjats, però, és clar, no és immediat.

Espero haver clarificat, tot i que una mica més de detalls de la situació servirien per donar una resposta més ajustada.
Et convido a visitar el Blog de Dret de Familia, a http://derechofamilia.wordpress.com